Ocupació laboral en Creuers - MyCruises

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Ocupació laboral en Creuers

Els creuers suposen una gran oportunitat per treballar. Les ocupacions més comuns que solen oferir els creuers són: cambrers, cuiners, animadors, massatgistes, músics, fotògrafs, personal de neteja i manteniment, recepcionistes i tripulants.

Els principals requisits necessaris són:

  • Pràcticament és obligat en totes les companyia l'ús de l'idioma anglès, i si es volen obtenir millors llocs de treball és interessant dominar diversos idiomes a més de l'anglès, com l'alemany, el francès i l'italià. No obstant l'obligatorietat de l'ús d'un idioma anirá marcat per la companyia.

  • Tenir experiència, no necessàriament en creuers, però sí en el sector turístic com ara: cuina, fotografia, casinos, vendes, atenció al client, entre d'altres.

  • Cal que els postulants siguin persones saludables, per a això hauran de passar per un examen mèdic, el resultat han d'indicar que estan apte per treballar en una embarcació. Per exemple, les persones que pateixen de vertigen, no poden treballar en creuers. La mateixa naviliera a través de l'empresa de contractació t'indicaran quins són els metges o clíniques acreditats per fer la certificació en anglès en el teu propi país.

  • Tots els membres de la tripulació a bord d'un vaixell de creuers estan obligats a realitzar el curs STCW i és obligatori tenir-lo abans d'embarcar. Aquest curs se centra en solucionar situacions de risc a bord de vaixells. Pots obtenir-lo en gairebé tots els llocs amb port. Investiga per les sigles STCW on el realitzen en el teu propi país o ciutat.

Exemple de Cursos de Formació Marítima Professional (STCW-95), Standards of Training, Certification & Watchkeeping:


  • Comptar amb els documents en regla, com ara el passaport vigent, el qual no ha de vèncer mínim en sis mesos. En alguns casos, pot ser requerits per la mateixa naviliera i sol·licitar el visat de treball corresponent davant l'ambaixada del país on aquest radicada la naviliera (normalment Estats Units). Normalment cal sol·licitar el visat per a tripulants C1D. La naviliera o agència de contractació us proporcionaran tots els documents acreditatius del contracte perquè pugueu iniciar els tràmits a l'ambaixada on normalment hauràs de sol·licitar una cita per a una petita entrevista. (https://ais.usvisa-info.com/es-es/niv)

Finalment, hem de dir que treballar en un creuer és bastant dur i sacrificat. El costat positiu d'això és que els tripulants per norma general s'adapten al treball alhora que gaudeixen de noves amistats i recorreguts per tot el món.


Nivell de salaris:

Sens dubte, aquest és el principal motiu que impulsa una persona a treballar en un creuer. Si bé el salari difereix de cada lloc, en general un treballador d'un creuer està ben remunerat. El rang de sou va de 1.200 a 5.000 $ mensuals, depenent del lloc. El sou és pràcticament net 100% del salari que cobra durant el contracte, ja que el treball és de tipus "tot inclòs". El tripulant té hostalatge, menjar, transport, cobertura mèdica i altres serveis bàsics coberts, tot gratis i gairebé no té temps per gastar.
Per descomptat que hi ha llocs que guanyen molt més que aquests números, però la gran majoria de treballadors estan entre aquests nivells de sou. Altres llocs posseeixen un salari mínim fix i un altre variable que prové de tips o propines, incrementant significativament el salari.

Fes clic en les companyies de creuers per accedir a les seves ofertes d'ocupació, i començar a enviar el vostre CV.


Agències reclutadores per a creuers:
Pros y Contras de trabajar en un crucero
 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal